Yeniköy İlkokulu
Sait Halimpaşa Cad. Küçüktepe Sokak No.40 YeniköySarıyer / İstanbul

Hayal edilen, hayalleri gerçekleştiren bir okul olmak.

MİSYON

Türk Ulusal Eğitiminin ilke ve amaçları doğrultusunda; • Ulusal ve evrensel değer ölçülerini kavramış, • Atatürk devrimlerini özümlemiş, bu devrimlerin takipçisi olan, • Ulusal kültürünü özümlemiş ve evrensel kültür birikimi edinebilecek duyarlıkta, • Araştıran, sorgulayan ve bilimin tarafsız yöntemlerini kullanma becerisi ile donanmış, • Kafasını ve bedenini doğru kullanıp, doğru değerlendiren, • Bireysel yeteneklerinin ve sınırlılıklarının bilincinde, • Özgüven duygusu, özgüven geçmişi, yaratıcı ve üretken, • Özgür düşünebilen ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, • Yaşam boyu bilgi ve becerilerini geliştirme çabası içinde olan, • Paylaşımcı ve katılımcı, • Mutlu, kendisiyle ve çevresiyle barışık, • Doğaya ve çevreye saygılı bireyler yetiştirmektir.

Birçok alanda ödüllerimiz vardır.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Normal Eğitim

Başlangıç: 09:00 Bitiş: 14:30

Okulumuz Yeniköy-Yalılar mevkisinde bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Yeniköy, Boğaziçi´nin Rumeli yakasında, Sarıyer İlçesi ´nde İstinye ve Tarabya arasında yer alan semttir.